Peuter gym   Samen klimmen, klauteren, springen, rollen, spelen met ballen, blokken, speciaal voor peuters.   Dance Mix   Voor iedereen die houdt van afwisselende muziek en dans en wil werken aan figuur, conditie en lenigheid.
Kleuter gym   Dit is een voortgang van de peuterles, waarbij natuurlijk de moeilijkheidsgraad en de intensiteit opgevoerd wordt.   Kick Fun   Boksen op de maat van muziek. Boksbewegingen, zoals de opstoot, de zijstoot, een linkse of een rechtse, worden uitgevoerd op de maat van opzwepende muziek.
Turnen   Het zwaaien, draaien, springen, rollen op turntoestellen op recreatief en wedstrijd  niveau.   Combi Dance   Combi-dance is een combinatie van streetdance, ballet, moderne jazz en clip-dance

Deze les wordt momenteel NIET gegeven, heb je interesse: Laat het ons weten.!!!

Selectie groep     Deelnemers van de selectiegroep trainen meer uren en nemen deel aan wedstrijden van het district Oost. Op dit moment hebben we geen selectiegroep.   Gym 40+   Wie zo lang mogelijk fit wil blijven, kan het beste zo veel mogelijk blijven bewegen.
Recreatieve Gym     Dit is een mengsel van alle vormen van gymnastiek zoals die bij de andere vormen beschreven zijn.   Zumba  

Ben je iemand die houdt van dansen? Nieuwsgierig wat Zumba is?

               

TERUG