OVÉRA Spinning

Spinning is een uitdagend indoor fietsprogramma. Het is geschikt voor iedereen die wil afslanken en de conditie wil verbeteren. Als je traint op je hartslag, weet je precies of je op de juiste intensiteit aan het trainen bent. Jouw hartslag vertelt je of je jezelf meer moet pushen of juist wat moet afremmen.

 

Snel resultaat is mogelijk dankzij de hoge mate van vetverbranding. De les zit boordevol energieke, afwisselende muziek die je uitdaagt om het maximale uit jezelf te halen. Je geniet van de muziek en werkt ondertussen keihard aan een gezonder en fitter lichaam. Daag jezelf uit met klimmen, sprintjes vlakkeweg fietsen; ook technieken voor klimmen en vlakkeweg fietsen.

Doordat je zelf je weerstand kiest, is deze les geschikt voor beginners en gevorderden. We wisselen conditie- kracht- en weerstandstrainingen af. Zo blijf je jezelf uitdagen om steeds beter te worden.

Spinning is ook een ideaal alternatief voor wielrenners en mountainbikers.

 

 

Tijden: 

Donderdag van 20.30 - 21.30 uur onder leiding van Maaike Zetteler

Zondag       van 09.30 - 10.30 uur onder leiding van Hans Hulzebosch

 

Plaats: Sportzaal Almeloe aan de Torenstraat in Almen.

 

Voor de contributie: zie onder de knop "leden info"..

 

Wilt u eens kijken of dit iets voor u is? Kom kijken en meedoen; de eerst twee keer zijn gratis. Daarna beslist u of u blijft.

Het enige wat u nodig heeft, zijn stevige sportschoenen. Als u blijft zijn schoenen met clips handig en een fietsbroek met zeemleer.

U sport op eigen risico.

 

Laden van de speler...